maandag 1 oktober 2012

De klos

In de zomervakantie toeren wij met onze caravan, maar van oktober tot april staat hij als een vakantiehuisje op een camping in Duitsland. Heerlijk om daar dan een weekend of een weekje naar toe te gaan, lekker even weg.
Dit weekend was het weer zover: de caravan werd naar Duitsland gebracht. En wat hebben we geboft met het weer, het was supermooi. We hebben heerlijk kunnen genieten van de warme zon.

Zondag was er een Tr√∂delmarkt. We kregen een vakantiegevoel toen we rondslenterden over de zon- overgoten markt. Er werden veel leuke spulletjes aangeboden. En ik heb wat gescoord!!!
Een wasbord en verschillende grote en kleinere klossen met kant. Het kant is mooi, maar het was mij vooral om de klossen te doen. Houten klossen zie ik niet vaak meer, meestal wordt draad of kant om plastiek gewonden. Ik denk niet dat ze oud zijn, maar ik vind ze super en ben blij met ieder klos!!!

3 opmerkingen:

 1. Oh Mattie wat leuk. De kant kan je eventueel verven en mooi meevilten of punchen. Prachtig allemaal. Ben maar blij met je wasbordje, komt soms goed van pas met vilten. Je bent ook al een Mallepietje aan het worden :0)) gr.
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mattie, wat leuk dat je ook een blog bezit. wat een mooie dingen heb je aangeschaft, ja die houten klossen zijn uniek. Nou ik ben verzot op oud kant en op oude klossen. Ik heb ook een mooi wasbord,ach alle dingen van vroeger zijn zo mooi. Is dat emotie of waren ze echt zo mooi? Ja het valt me op, dat velen teruggrijpen naar de mooie dingen van vroeger.

  Lieve Mattie, gezellig hoor een eigen blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Greetje, het heeft even geduurd voordat ik de stap naar een eigen blog heb gemaakt. Leuk, dat je me hebt gevonden. Ik denk dat de hang naar dingen van vroeger met emotie te maken heeft.
   Lieve groet, Mattie

   Verwijderen